Η Pool Center είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται  στον τομέα της κατασκευής και συντήρησης κολυμβητικών δεξαμενών με εικοσαετή εμπειρία και πολυάριθμο προσωπικό, για να μπορεί να καλύπτει άμεσα τις επείγουσες ανάγκες των πελατών της.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τη κατασκευή και τη μετέπειτα συντήρηση της πισίνας σας ή οποιουδήποτε υδάτινου στοιχείου με εβδομαδιαία επίσκεψη στο χώρο σας.

 

Οι Παροχές μας

 

·        Μελέτη και αδειοδότηση της πισίνας σας

·        Κατασκευή πισίνας

·        Συντήρηση πισίνας

·        Επισκευή ηλεκτρομηχανολογικών και οικοδομικών βλαβών

·        Τροφοδοσία αναλωσίμων

 

Μελέτη και αδειοδότηση

 

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη πισίνα που ονειρεύεστε με απόλυτη τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος του έργου. Επίσης, η εταιρεία μας συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών προμήθειας  ηλεκτρομηχανολογικών και οικοδομικών προϊόντων, κάνοντας μας ασύγκριτα ανταγωνιστικούς στις τιμές μας και συνθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα επιλογής.

 

Κατασκευές

 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Pool Center θα αναλάβει όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες έως την παράδοση της πισίνας σας. Τηρούμε πάντοτε τους κανόνες ασφαλείας, το χρονοδιάγραμμα του έργου  και λειτουργούμε πάντα με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας στους πελάτες μας.

 

Συντηρήσεις

 

Αναλαμβάνουμε την εβδομαδιαία συντήρηση της πισίνας σας για άριστη ποιότητα νερού όπως, έλεγχο ΡΗ , έλεγχο Χλωρίου , καθαρισμό φύλλων, σκούπισμα πυθμένα και τοιχίων, φίλτρων και έλεγχο ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Η Pool Center αναλαμβάνοντας την ετήσια συντήρηση της πισίνας σας, προσφέρει δωρεάν αναγνώριση και εργασία οποιασδήποτε βλάβης σας προκύψει με επί τόπου πραγματογνώμονα.  

 

Επισκευές

 

Οι έμπειροι τεχνικοί της Pool Center θα σας δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει είτε πρόκειται για ηλεκτρομηχανολογική είτε για οικοδομική βλάβη, δίνοντας μια για πάντα λύση στο πρόβλημα σας.

 

Αναλώσιμα

 

Στην περίπτωση που καθαρίζετε και συντηρείτε οι ίδιοι την πισίνα σας στο 

κατάστημα μας θα βρείτε όλων των ειδών τα χημικά και ανταλλακτικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της πισίνας σας.

 

 

 

ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα